0%

Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring

Castle Auto Sales AS er behandlingsansvarlig for kundeopplysningene som behandles etter at du har handlet med Castle Auto Sales AS sin salgsorganisasjon. Opplysningene brukes til å gjennomføre avtale med deg, samt til å informere deg om nye eller andre interessante varer og tjenester. Opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre kontraktsforholdet eller for å ivareta kjøretøyenes sikkerhet innhentes med grunnlag i personopplysningsloven § 8 a) og f). Det er frivillig å gi fra seg andre typer opplysninger. Du har innsynsrett etter personvernloven og kan kreve retting, endring og sletting. Kontakt oss ved behov eller spørsmål!

1. INNLEDNING

Vi er opptatt av at dine rettigheter ivaretas. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

2. OM PERSONOPPLYSNINGER OG REGELVERKET

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Selskapet er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler.

3. HVA SLAGS OPPLYSNINGER SAMLER VI INN?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Her er typiske eksempler på hva slags informasjon vi samler inn:

  • Opplysninger direkte fra deg: 
    Når du kjøper varer og tjenester av oss må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn og kontaktinformasjon.
  • Vår korrespondanse
    Hvis du kontakter oss senere, for eksempel for kundestøtte, lagrer vi dette.
  • Kjøpsinformasjon
    Ved kjøp av varer eller tjenester hos oss, vil vi lagre opplysninger om hvilke tjenester du har kjøpt. Dersom du kjøper kjøretøy hos oss, vil vi også lagre opplysninger om selve kjøretøyet, slik som registreringsnummer og chassisnummer.
  • Opplysninger om bruk av nettsidene:
    Når du bruker våre nettsider, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler informasjon om din enhet, internettilkobling, IP-adresse og nettverks-id, samt hvilke sider du er inne på og hvilke funksjoner du har brukt på sidene.
  • Opplysninger via partnere og annonsører:
    Vi mottar også informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører. En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss.

4. INFORMASJONSKAPSLER OG ANNET INNHOLD SOM LAGRES LOKALT

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på denne siden om Cookies og bruk av informasjonskapsler.

5. HVA BRUKES OPPLYSNINGENE TIL?

  • Les under hvordan vi bruker personopplysningene dine og hvilke formål vi ønsker å oppnå med dette:

  • Visning av nettside
    Når du besøker nettsiden vår, behandler vi opplysninger om din enhet, tilkobling og IP-adresse for å vise nettsiden på en måte som er tilpasset det tekniske utstyret du åpner nettsiden med. Den berettigede interessen å kunne vise våre nettsider på en tilpasset måte.
  • Levere tjenestene våre 
    Vi bruker personopplysningene dine til å levere våre tjenester til deg. For eksempel trenger vi kontaktinformasjon for at du skal kunne kontakte oss på vår nettside, for å kunne betale for våre tjenester og for å kunne registrere kjøretøy på deg.For å oppfylle vår kontrakt med deg. Den berettigede interessen å kunne levere tjenestene våre.
  • Administrere kundeforholdet og yte support 
    Vi bruker personopplysningene dine for å administrere kundeforholdet og å yte support.For å oppfylle vår kontrakt med deg Den berettigede interessen å levere tjenestene våre og å følge opp kundene.
  • Markedsføring 
    Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andrebrukere med liknende bruksmønster som deg.Den berettigede interessen å markedsføre tjenestene våre.
  • Markedsføring på nettsidene våre 
    Vi vise deg markedsføring for våre egne produkter. Den berettigede interessen å markedsføre tjenestene våre.

6. PROFILERING OG AUTOMATISERTE AVGJØRELSER

Vi sammenstiller personopplysninger om deg, slik som opplysninger om hvilke varer du har kjøpt og informasjon om alder og kjønn for å analysere dine preferanser og gi deg tilpassede tilbud og tjenester.

7. DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi deler personopplysninger til selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som leverandører av IT-systemer o.l. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som hindrer deres anledning til å bruke opplysningene til andre formål.

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskap enn de, med unntak av samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere sine tjenester dersom du har gitt samtykke til slik deling.

Vi vil også kunne måtte utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, dersom det er mistanke om lovbrudd.

8. LAGRINGSTID

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

  • Kjøpsinformasjon:
    Vi lagrer informasjon om dine kjøp i 5+2 år
  • Kontaktinformasjon:
    Vi lagrer kontaktinformasjon på våre nettsider og i 2 år etter at du har eid et kjøretøy som er kjøpt fra oss.
  • Kontaktinformasjon ved markedsaktiviteter:
    6 mnd.
  • Vår korrespondanse:
    Vi lagrer korrespondanse med deg i 2 år eller så lenge kundeforholdet varer.
  • Opplysninger om bruk av nettsidene:
    Vi lagrer informasjon om din bruk av våre og våre samarbeidspartneres og annonsørers nettsider ( Se informasjonskapsler oversikt her som viser hvor lenge informasjonen lagres)
  • Opplysninger vi får gjennom din bruk av kjøretøyer:
    Vi lagrer informasjon som er samlet inn av kjøretøyet ditt i 3 måneder
  • Opplysninger fra offentlige registre:
    Brukes kun for å kalle inn til EU kontroll og slettes etter 3 måneder.

9. DINE RETTIGHETER

Kontakt oss dersom du har spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger. På visse vilkår har du anledning til å be oss om å:

a) Gi deg nærmere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger

b) Gi deg en kopi av personopplysninger som du har gitt oss

c) Oppdatere dine personopplysninger

d) Slette opplysninger som vi ikke lengre har rettslig grunnlag for å behandle

e) Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

f) Stoppe behandling av som utelukkende er basert på en automatisk behandling av personopplysninger

g) Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller overføre dataene direkte til en annen leverandør

Der behandlingen er basert på samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake ved å gi oss beskjed om det. Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet.

10. ENDRING AV PERSONVERNERKLÆRING

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre denne personverninformasjonen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

11. KONTAKTINFORMASJON

Har du ytterligere spørsmål om Castle Auto Sales AS personverninformasjon eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på post@castleauto.no.